Iratrendezés, archiválás

Arhiválás - Archiválás

Rend a lelke, életünkben, napi rutinunk során a megszokott dolgokat rendszerezzük. Így kell tenni eszközeinkkel, nem használt vagy napi használatban lévő dolgainkkal kapcsolatban is. Szebb és élhetőbb környezetünk ha rendszerezzük tárgyainkat eszközeinket, irodai eszközeinket, iratainkat. Rendszerezzünk hát,  legyen és váljon napi rutinná, tegyük élhetőbbé életünk és munkánk, melyeknek követ következményeként időt spórolhatunk. Ehhez kínálunk számos lehetőséget, nem szabva határ a formáknak, színeknek, méreteknek.

Az iratrendezés és archiválás olyan termékek, amelyek segítenek a dokumentumok rendszerezésében és tárolásában az irodában. Ide tartoznak például a füzetek, a mappák, a szegélyezők, a címkék és a dobozok. Az iratrendezés és archiválás termékek különböző méretekben, típusokban és minőségekben állnak rendelkezésre, hogy minden irodai munkavégzési igényt ki tudjanak elégíteni.

Például, ha nagyobb dokumentumokat szeretnél rendszerezni, akkor elérhetőek olyan mappák, amelyek A4-es méretűek, míg ha kisebb dokumentumokat szeretnél rendszerezni, akkor elérhetőek olyan füzetek, amelyek A5-ös méretűek. Az iratrendezés és archiválás termékek között megtalálhatók olyan termékek is, amelyek különleges célokra készültek, például címkék a dokumentumok azonosítására vagy dobozok a dokumentumok tárolására. Ha az iratrendezés és archiválás termékek között keresel, fontos, hogy olyan termékeket válassz, amelyek megfelelnek az irodai munkavégzési igényeidnek és a céljaidnak. Az előzetes tájékozódás és a megfelelő termékek kiválasztása segíthet abban, hogy az irodai munkavégzés hatékonyabb és könnyebb legyen.

1-11 / 1585 elem mutatása

Termék kereső

Kategóriák
több kevesebb
Ár/Ft
53 Ft 82518 Ft
5-Anyaga
több kevesebb
7-Szín
több kevesebb
9-Méret A3/A4/A5
több kevesebb
10-Anyaga(pp/karton/műanyag)
több kevesebb
1-Márka
több kevesebb
Termék hozzáadása a listámhoz
A termék bekerült az összehasonlításba

Oldalunkon sütiket, úgynevezett cookie-kat használunk szolgáltatásunk jobb működése érdekében