Létesítmény üzemeltetés

Létesítmény üzemeltetés

Épületek üzemeltetése nem az új építésű ingatlanoknál okozza a legtöbb fejtörést, hanem inkább a már használt létesítményeknél. A gondokat talán nem is probléma okozza hanem inkább ezek megoldásár irányuló eszközök illetve felszerelések beszerzése. Jó hírem van itt ezeken az oldalakon egy lehetőség rejlik azon üzemeltetők számára akik ezen problémáikra keresnek megoldást.

Spirál fém súroló
Raktáron
Törlőkendők és szivacsok

Spirál fémsúroló, 2 db, HEWA

HEWA
KHT690
420 Ft
Ideális makacs szennyeződések eltávolításához például grillrácsról, edényekről, serpenyőkről. Rendkívül tartós. Rozsdamentes anyagból készült.
Mosogatószivacs,...
6-7 munkanap
Törlőkendők és szivacsok

Mosogatószivacs, karcmentes, 2 db BONUS "Premium Line"

BONUS
KHT490
235 Ft
A karcmentes súrolószivacs hatékonyan tisztít és óvja az edényeket, így a legjobb barátod lesz a konyhában. Te is szeretnéd kedvenc edényeidet kíméletesen, de hatásosan tisztítani? Ne keress tovább, mert a karcmentes mosogatószivacsot neked találták ki. Különleges, mert nem karcol, így biztonságosan súrolhatsz vele olyan kényes felületeteket is, mint a...
Mosogatószivacs, 2 db, BIO...
Raktáron
284 Ft
Természetes kókuszrostból készített dörzsfelülettel és a hozzá illő kiváló minőségű poliuretán szivaccsal kialakított mosogatószivacs. A kókuszdiót borító természetes rostszálakat világszerte alkalmazzák ott, ahol nagy igénybevételnek kitett termékre van szükség.
1-11 / 449 elem mutatása

Termék kereső

Kategóriák
több kevesebb
Ár/Ft
106 Ft 134366 Ft
1-Márka
több kevesebb
Termék hozzáadása a listámhoz
A termék bekerült az összehasonlításba

Oldalunkon sütiket, úgynevezett cookie-kat használunk szolgáltatásunk jobb működése érdekében