Higiéniai termékek

Higiénia termékek-tisztítószerek-illatosító anyagok-márkában, minőségben kifogástalan

Eredményes fertőtlenítést kizárólag minőségi tisztítószerekkel tudunk elérni. Mitől olcsóbb vagy drágább egy fertőtlenítőszer? Ami olcsóbb az általában kevesebb hatóanyagot tartalmaz, ezáltal a hatásfoka is gyengébb, illetve többet is használunk el belőle az adott fertőtlenítéshez. 

Hogyan tudjuk gazdaságossá tenni a takarítást? A válasz nem egyszerű több felhasználási terület is létezik, amelyekre speciális tisztítószereket nagyobb hatásfokot érünk el. Egy biztos a nagy márkanevű tisztítószerek már bizonyítottak a no-name kategóriával szemben, nem hiába fektetnek annyi pénzt és időt termékeik megfelelő módon történő bemutatására. A verseny erő a kínálat pedig óriási.

Légúttisztító stift, "Nózi"
Raktáron
Higiéniai termékek

Légúttisztító stift, "Nózi"

.
RNEBNO
260 Ft
Megfázás, nátha esetén az orron keresztül belélegezve szabaddá teszi a légutakat. Pollen allergiás időszakban is segíthet a panaszokon. Hatékony és gyors segítség, ha az orr eldugult, az orr sprayéknél kellemesebb megoldás. A termék nem minősül gyógyszernek vagy gyógyhatású terméknek.
Fürdőszivacs BONUS
Raktáron
Higiéniai termékek

Fürdőszivacs BONUS

BONUS
KHT497
256 Ft
A Bonus 3 darabos fürdőszivacsa extra habzást és gyorsabb tisztálkodást biztosít kortól és nemtől függetlenül. A fürdőszivacsokból 3 különböző színű kerül egy csomagba, melynek köszönhetően a családtagok nem keverik össze egymáséit. A kellő habzás már kevés hab-, és tusfürdővel is elérhető, ugyanis a fürdőszivacs sűrűsége optimális nedvességtartást és...
1-11 / 556 elem mutatása

Termék kereső

Kategóriák
több kevesebb
Ár/Ft
247 Ft 121295 Ft
1-Márka
több kevesebb
Termék hozzáadása a listámhoz
A termék bekerült az összehasonlításba

Oldalunkon sütiket, úgynevezett cookie-kat használunk szolgáltatásunk jobb működése érdekében