Kávéfõzõgép

Kávéfõzõgép, automata, SAECO "LRC PLUS", ezüst

KHKG391
Beszerzés alatt
187 325 FT

(187 325 FT db)

bruttó
kisebb vendéglátó ipari igénybevételre (40 adag) tervezett, teljesen automata készülék Kávékészítés szemes kávéból Egyszerre egy vagy két kávéleadási funkció Forró víz adagolás tea és instant italokhoz Automata tejhabosító fej: a tejet közvetlenül a tejtartóból szívja fel és habosan adagolja a csészébe Levehetõ, könnyen tisztítható, automata tejhabosító fe Digitális kijelzõ Beépített adag visszaszámláló Õrlés finomság és mennyiség állítás (6-9gr.) Kopásállóbb, kerámia õrlõkések: halkabb, higiénikusabb õrlést biztosítanak a kávé túlhevülése nélkül Rozsdamentes acél kazán • Ellenõrzõ funkciók (víz, kávé, központi egység stb.) Elõáztatásos kávéfõzési mód: A forróvíz átpréselése elõtt, kis mennyiségû vízzel elõáztatja az örleményt, így növeli az aromák kioldódásának idejét, ízgazdagabb kávéital készítést eredményezve Öblítési funkció Energiatakarékos üzemmód A kávé kifolyófej állítható a csésze nagyságához Könnyen kivehetõ és tisztítható központi egység Szemes kávé tartály 500g szemes kávé befogadására 2,5 l-es levehetõ víztartály Zaccfiók: 15 pogácsa Méretek 215x380x429 mm Súly: 7 kg Vízpumpa: 15 bar Max.El.energia felhasználás: 1850 W (230V/50Hz) Magasnyomású vízpumpa 15 Bar Kapacitás: Presszókávé 40 adag/nap.
1-Márka
SAECO
Kiszerelési egység
1 db
Eladási egység
db
Gyártói cikkszám
HUZZZZZZZ77440001SAE
legyél te az első aki véleményt ír

Hogyan fizethetem ki a megrendelésem?

Utánvétes fizetés esetén.

A megrendelés után pontosított végösszeget - mely tartalmazza a termék (ek) vételárát és a szállítással kapcsolatos költségeket egy összegben a küldemény átadásakor térítendő. Az utánvétes átvételkor a logisztikai partnerünk alkalmazottjának kell a szállítási költséget és a megrendelt termék árát együttesen megtéríteni. A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.
Utánvétes fizetés választása esetén utánvét a maximum termék megrendelési összeg, melyet utánvéttel kezelünk 40000.- forint csomagonként.
Az utánvétes csomagokat lehetőség van bankkártyával is fizetni a futárnál

Banki utalás esetén.

A megrendelés után pontosított végösszeget - mely tartalmazza a termék (ek) vételárát és a szállítással kapcsolatos költségeket a díj bekérő alapján kell a számlánkra átutalni, melyet a telefonos megerősítés után küldünk ki. A megrendelt terméket az átutalás megérkezése után kerül kiszállításra. A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. Az esetlegesen más bankszámlákra történő utalásokért felelősséget az eladó, üzemeltető nem vállal. A bankok által felszámított egyéb átutalással kapcsolatos költségeket az eladó nem téríti.
2020.03.02-től elérhető egyszerűsített utalások:

- telefonszámra: +3630-6968843
- adószámra: HU66011138

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől-Péntekig

9-16 óra között érhető el

+36-30-696-8843

Üzenetküldés az ügyfélszolgálatnak az alábbi kapcsolati űrlapon.

Kapcsolat

Hogyan tudom meg mennyi a pontos szállítási költség?

A szállítási költséget a rendszer automatikusan generálja, melyet a megrendelési összesítőben láthatunk.

Szállítási díjszabás.

MINI CSOMAG
       CSOMAG SÚLYA; 0-2 KG - 1690.- FORINT/CSOMAG

KIS CSOMAG
CSOMAG SÚLYA; 2-3 KG - 1790.- FORINT/CSOMAG

KÖZEPES CSOMAG
CSOMAG SÚLYA; 3-10 KG - 2420.- FORINT/CSOMAG

NAGY CSOMAG
CSOMAG SÚLYA; 10-31 KG - 2990.- FORINT/CSOMAG

Express 24H csomag szállítás

Csomag súlytól és mérettől független (raklapos termékek), 13 óráig leadott rendelésekre hétfőtől-csütörtökig munkanapokon. Raklapos termékek esetében a raklap számlázásra kerül.

Az outletáras termékek a meghirdetett napig, illetve a készletek erejéig érvényesek.

7 további ajánlat neked:

Termék hozzáadása a listámhoz
A termék bekerült az összehasonlításba

Oldalunkon sütiket, úgynevezett cookie-kat használunk szolgáltatásunk jobb működése érdekében